Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος
Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.
Ως εκ θαύματος γλίτωσε η οικογένεια της αδερφής και του αδερφού της αδικοχαμένης μητέρας.
Με ανακοίνωση του το Σωματείο Εθελοντικής Προσφοράς «Σταγόνα Αγάπης», δημοσίευσε νέες ανάγκες για την αδερφή και μητέρα της Μαρίας, οι οποίες φιλοξενούνται προσωρινά σε υποστατικό μέχρι η οικία τους να καταστεί κατοικήσιμη.
«Για την κάλυψη των αναγκών της μητέρας καί αδερφής, της αδικοχαμένης Μαρίας που έχασε την ζωή της μαζί με τα 3 παιδιά καί τόν σύζυγό της από πυρκαγιά πριν λίγες μέρες στην Λεμεσό, ζητάμε οποίος μπορεί να βοηθήσει με γυναικείο ρουχισμό χρώματος μόνο μαύρα size small καί xlarge. Έχει μαζευτεί ρουχισμός αλλά δυστυχώς λόγο πένθους είναι μόνο χρωματιστά».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις