Κώστας Βουτσάς: Πέντε χρόνια από το θάνατο του αείμνηστου ηθοποιού - Το βίντεο-αφιέρωμα της Finos Film

Κώστας Βουτσάς: Πέντε χρόνια από το θάνατο του αείμνηστου ηθοποιού - Το βίντεο-αφιέρωμα της Finos Film

Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (26/02) από το θάνατο του Κώστα Βουτσά. Ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 26 Φεβρουαρίου του 2020 σε ηλικία 88 ετών έπειτα από καρδιακή ανεπάρκεια.

Η Finos Film, θέλοντας να τιμήσει έναν από τους πιο σπουδαίους ηθοποιούς που πέρασαν στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram ένα βίντεο με αστείες στιγμές του ηθοποιού ως ο αγαπημένος «μαμάκιας» στην ιστορία.

«Ο πιο απολαυστικός «μαμάκιας» του ελληνικού κινηματογράφου δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Κώστα Βουτσά. Ατάκες που έγραψαν ιστορία, κυρίως μαζί με την κινηματογραφική του μάνα Μαίρη Μεταξά», γράφει αρχικά η Finos Film στη λεζάντα της ανάρτησής της.

«Σήμερα θυμόμαστε τις πιο μαμαδίσιες σκηνές του μέσα από τις ταινίες "Νύχτα Γάμου", "Γαμπρός απ΄το Λονδίνο", "Το Ανθρωπάκι", "Ο Ψεύτης", "Η Χαρτοπαίκτρα" και "Είκοσι Γυναίκες κι Εγώ"», καταλήγει.

Δείτε το βίντεο εδώ.

 
 
View this post on Instagram

A post shared by Finos Film (@finosfilm_official)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE