Πάτε στα ορεινά; Ανοικτοί οι δρόμοι για όλα τα οχήματα αλλά…προσοχή – Δείτε ποιοι είναι ολισθηροί λόγω παγετού

Πάτε στα ορεινά; Ανοικτοί οι δρόμοι για όλα τα οχήματα αλλά…προσοχή – Δείτε ποιοι είναι ολισθηροί λόγω παγετού

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα είναι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, ωστόσο η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, αφού λόγω παγετού, οι δρόμοι στις περιοχές του Τροόδους είναι ολισθηροί.

Ειδικότερα, ολισθηροί λόγω παγετού είναι οι δρόμοι:

Πεδουλά-Προδρόμου
Προδρόμου-Λεμίθου
Κακοπετριάς-Pinewood-Πεδουλά
Πεδουλά-Κύκκου-Κάμπου
Κακοπετριάς-Καρβουνά

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο στις αστικές περιοχές, καθώς και στους αυτοκινητοδρόμους δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα το πρωί σήμερα Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου. Ενημέρωση για οδικά έργα που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ανά το παγκύπριο και που ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία, ΕΔΩ.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE