Συνελήφθη Δόκιμος Αστυνομικός για υπόθεση ναρκωτικών - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Συνελήφθη Δόκιμος Αστυνομικός για υπόθεση ναρκωτικών - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη Δόκιμου Αστυνομικού, ηλικίας 20 ετών, που προσλήφθηκε στις τάξεις της Αστυνομίας, στις 27 Ιανουαρίου 2025, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ναρκωτικών. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων, άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 22 ετών.

Εναντίον τους διερευνώνται τα αδικήματα:

  • Συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος
  • Παράνομη κατοχή ναρκωτικών
  • Παράνομη κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια
  • Προμήθεια ναρκωτικών σε άλλα πρόσωπα
  • Συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση
  • Νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

Σχετικά με τη σύλληψη του Δόκιμου Αστυνομικού, η Ηγεσία της Αστυνομίας τονίζει ξανά, ότι η πάταξη της διαφθοράς  αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της και τέτοια φαινόμενα είναι ανεπίτρεπτα και ως τέτοια θα αντιμετωπίζονται.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική στιγμή για την Κυπριακή Δημοκρατία η ομιλία του Προέδρου Χριστοδουλίδη στη Βουλή των Ελλήνων - Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Ιστορική στιγμή για την Κυπριακή Δημοκρατία η ομιλία του Προέδρου Χριστοδουλίδη στη Βουλή των Ελλήνων - Η ανακοίνωση της Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στην Αθήνα, όπου θα προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, ύστερα από επίσημη πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικήτα Κακλαμάνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE