TAKATA: Συνεχίζεται η αντικατάσταση αερόσακων από την Mazda Κύπρου - Η νέα ενημέρωση της εταιρείας

TAKATA: Συνεχίζεται η αντικατάσταση αερόσακων από την Mazda Κύπρου - Η νέα ενημέρωση της εταιρείας

Σε ενημέρωση προς τους κατόχους οχημάτων με ελαττωματικούς αερόσακους ΤΑΚΑΤΑ, προχώρησε η Mazda Κύπρου.

Δείτε την ανακοίνωση:

Αγαπητοί κάτοχοι οχημάτων Mazda,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας συνεχίζει την αντικατάσταση των ελαττωματικών αερόσακων Takata για οχήματα χωρίς ευρωπαϊκή έγκριση τύπου.

Κατανοούμε την ταλαιπωρία που μπορεί να προκαλέσει αυτή η διαδικασία και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.

Όσοι έχετε ήδη επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό μας κέντρο δεν χρειάζεται να προβείτε σε περαιτέρω ενέργειες.

Με την άφιξη νέων αποθεμάτων, θα σας καλέσουμε κατά σειρά προτεραιότητας για τον προγραμματισμό του ραντεβού σας.

Λόγω του μεγάλου όγκου οχημάτων που διαχειριζόμαστε, σας ζητούμε την κατανόησή σας και εκτιμούμε την υπομονή σας.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας.

Με εκτίμηση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE