Θανατηφόρο στη Λακατάμια: Έκκληση Αστυνομίας για πληροφορίες από τον οδηγό που προσπέρασε ο 20χρονος και όποιον άλλο γνωρίζει οτιδήποτε

Θανατηφόρο στη Λακατάμια: Έκκληση Αστυνομίας για πληροφορίες από τον οδηγό που προσπέρασε ο 20χρονος και όποιον άλλο γνωρίζει οτιδήποτε

Έκκληση για απευθύνει η Αστυνομία στον οποιοδήποτε γνωρίζει κάτι αναφορικά με το δυστύχημα στη Λακατάμια να επικοινωνήσει άμεσα με τον κλάδο Τροχαίας ή γραμμή του πολίτη στο 1460.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Υπαστυνόμος της Τροχαίας Τάσος Ασιήκης απήυθυνε ιδιαίτερη έκκληση προς τον οδηγό το όχημα του οποίου προσπέρασε ο αδικοχαμένος Γιώργος.

Σύμφωνα με τον κ. Ασιήκη, ο 20χρονος οδηγούσε αγωνιστική μοτοσικλέτα με κατεύθυνση την οδό Δωδεκανήσου.

«Όταν επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε εξ αντιθέτου 64χρονος. Ο οδηγός είχε μηδενικές ενδείξεις σε ελέγχους αλκοόλ και ναρκωτικών», είπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο άτυχος 20χρονος από τις πρώτες ενδείξεις έφερε προστατευτικό κράνος ενώ η νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ: Το πάρκο που αναγεννήθηκε μέσα από τον πόνο της απώλειας του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές νέα Παιδοογκολογική δίπλα στο Μακάρειο

Συγκινημένος ο ΠτΔ: Το πάρκο που αναγεννήθηκε μέσα από τον πόνο της απώλειας του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές νέα Παιδοογκολογική δίπλα στο Μακάρειο

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE