Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 20χρονος Γιώργος μετά από τροχαίο στη Λευκωσία

Τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 20χρονος Γιώργος μετά από τροχαίο στη Λευκωσία

Νέα Θανατηφόρα οδική σύγκρουση σημειώθηκε χθες στη Λακατάμεια, με θύμα τον Γιώργο Θεοφάνους, 20 ετών, από τη Λακατάμια.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο οδηγοί. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του 20χρονου, ενώ ο 64χρονος αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Η Τροχαία Λευκωσίας, η οποία διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης, απευθύνει έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η οδική σύγκρουση, να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπουργικό: Στην Κύπρο τον Απρίλιο οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ - Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Υπουργικό: Στην Κύπρο τον Απρίλιο οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ - Οι προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Σε αρκετές προτεραιότητες και δράσεις της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ αναφέρθηκε σήμερα η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων κα Μαριλένα Ραουνά, μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου που είχε ως αποκλειστικό θέμα συζήτησης την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE