Δεν… τράβηξε τους τηλεθεατές το διάγγελμα του ΠτΔ- «Σάρωσε» στα κοινωνικά δίκτυα

Δεν… τράβηξε τους τηλεθεατές το διάγγελμα του ΠτΔ- «Σάρωσε» στα κοινωνικά δίκτυα

Ελάχιστοι ήταν οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης, τον ετήσιο προγραμματισμό διακυβέρνησης για το 2025.

Το διάγγελμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη, μεταδόθηκε ζωντανά μέσα από τη συχνότητα του ΡΙΚ2 και απ ότι φάνηκε εκ του αποτελέσματος, το κοινό παρακολούθησε κάτι άλλο μέσα από του τηλεοπτικούς του δέκτες. 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τηλεθέασης, το μεγαλύτερο ποσοστό που σημείωσε το διάγγελμα ήταν 1,2% και το χαμηλότερο το απόλυτο μηδέν (0,0%)!

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρουμε ότι το διάγγελμα του ΠτΔ μεταδόθηκε ζωντανά τόσο από την επίσημη σελίδα στο Facebook της Προεδρίας, όσο και από το YouTube, που είχαν μεγάλη επισκεψιμότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE