«Πήγε άδικα το παλικάρι…» Διαβάστε τι συνέβη στην Γωγώ Αλεξανδρινού στο δρόμο

«Πήγε άδικα το παλικάρι…» Διαβάστε τι συνέβη στην Γωγώ Αλεξανδρινού στο δρόμο

Δεν πρόκειται να περιγράψουμε αυτά που έγραψε η καλή συνάδελφος, γιατί τα εξηγεί η ίδια με απόλυτη παραστατικότητα.

Εμείς σας αναδημοσιεύουμε το post της γνωστής παρουσιάστριας και το μόνο που έχουμε να πούμε, είναι ότι συμφωνούμε κι επαυξάνουμε πως… δεν βάζουμε μυαλό.

Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε η Γωγώ:

«Οδηγώ σε δρόμο με όριο ταχύτητας 50 κ στο πίσω κάθισμα την κόρη μου. Ενωμένη με την κόρνα η νεαρή από πίσω μου με "παρακινεί" να επιταχύνω γιατι είναι άδειος ο δρόμος μπροστά μου. Φτάνουμε σε κόκκινο κ επιμένει. Στο επόμενο κόκκινο έρχεται δίπλα μου αγανακτισμένη, κατεβάζω το παράθυρο κ την ρωτώ "μα γιατί κορνάρεις? Έχει όριο ταχύτητας"... Απάντηση : "Ναι αλλλα βιάζουμαι" κ από πίσω παίζει φουλ το ράδιο κ το μάσημα της τσίχλας σπάει ρεκόρ θορύβου...Δε βάζουμε μυαλό. Πήγε άδικα το παλικάρι το πρωί κ μυαλό δε βάζουμε....ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!»

Του Στέφανου Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE