Θανατηφόρο Λεμεσού: «Εθισμένος» στην ταχύτητα ο 48χρονος - Με 14 καταδίκες παραβίασης ορίου!

Θανατηφόρο Λεμεσού: «Εθισμένος» στην ταχύτητα ο 48χρονος - Με 14 καταδίκες παραβίασης ορίου!

Βρισκόταν στο stoplist o 48χρονος για επικίνδυνη οδήγηση.

«Εθισμένος» στην ταχύτητα φαίνεται να είναι ο 48χρονος οδηγός που «θέρισε» και έκοψε τόσο άδικα το νήμα της ζωής του 25χρονου νεαρού τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/10).

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο 48χρονος έχει βεβαρημένο ιστορικό αναφορικά τις παρανομίες στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, πως ο 48χρονος από το 1990 μέχρι το 2015 έχει καταδικαστεί για 16 υποθέσεις από τις οποίες οι 14 αφορούν την παραβίαση του ορίου ταχύτητας.

Μάλιστα, το 1994, ο ίδιος είχε στερηθεί το δίπλωμα οδήγησης για περίπου 30 ημέρες. Το 2015 καταδικάστηκε σε δυο μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και στέρηση άδειας από τον Ιούλιο μέχρι τον Γενάρη του 2016. Συγκεκριμένα είχε καταγγελθεί για ιλιγγιώδη ταχύτητα, καθώς οδηγούσε με 200 χλμ την ώρα σε δρόμο που το όριο ήταν μέχρι τα 80χλμ, ενώ βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Άρα με απλά λόγια, ο 48χρονος οδηγούσε χωρίς να έχει στην κατοχή του, το δίπλωμα οδηγού. Οι ίδιες πληροφορίες, μας επισημαίνουν πως ο ίδιος οδηγούσε και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητα του οχήματος του (MOT).

Πιο σημαντικό όμως από όλα αυτά, ήταν το γεγονός ότι η Αστυνομία τον είχε τοποθετήσει στο Stoplist επειδή δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν.

Διαβάστε ακόμη: Θανατηφόρο Λεμεσού: Κυκλοφορούσε με στέρηση άδειας 6 μηνών ο 48χρονος - Αρνήθηκε να συνεργαστεί με την Αστυνομία

Πώς έγινε το θανατηφόρο στη Λεμεσό – Αποκλειστικές φωτογραφίες από την μάζα σιδερικών

 

Ρεπορτάζ: Ι. Μάντζιηπα 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE