Διέμεναν στην Κύπρο χωρίς άδεια παραμονής και φυλακίστηκαν

Διέμεναν στην Κύπρο χωρίς άδεια παραμονής και φυλακίστηκαν

Ποινή φυλάκισης σε τρεις Μολδαβές για παράνομη παραμονή στη Δημοκρατία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο μηνών σε τρεις γυναίκες από τη Μολδαβία οι οποίες κρίθηκαν ένοχες ύστερα από ακροαματική διαδικασία για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι τρεις γυναίκες συνελήφθησαν στις 9 Οκτωβρίου στο Παραλίμνι και ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι αυτές βρίσκονταν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πηγή ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

BEST OF TOTHEMAONLINE