Nέο ναυάγιο με νεκρούς πρόσφυγες στη Κάλυμνο

Nέο ναυάγιο με νεκρούς πρόσφυγες στη Κάλυμνο

Χωρίς τέλος οι τραγωδίες στη θάλασσα

Ναυάγιο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ της νησίδας Καλολύμνου και της Καλύμνου, όταν η ξύλινη βάρκα στην οποία επέβαιναν περίπου 150 άτομα ανατράπηκε.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτήν την ώρα επιχείρηση διάσωσης από τέσσερα σκάφη του Λιμενικού, ένα σκάφος του Frontex και ένα Super Puma.

Όσον αφορά τους διασωθέντες, σύμφωνα με το λιμενικό ο αριθμός φτάνει τους 135, ενώ υπάρχουν και δέκα νεκροί.

Πηγή Zougla.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

S&P: Επαναβεβαίωσαν την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στη βαθμίδα Α -  «Ισχυρή και έμπρακτη ψήφος εμπιστοσύνης»

S&P: Επαναβεβαίωσαν την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στη βαθμίδα Α - «Ισχυρή και έμπρακτη ψήφος εμπιστοσύνης»

Ο διεθνής οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης "Standard & Poor’s" επαναβεβαίωσε την αξιολόγηση της Κυπριακής Δημοκρατίας στην βαθμίδα "Άλφα πλην", διατηρώντας θετική την προοπτική της.

BEST OF TOTHEMAONLINE