Φειδίας Παναγιώτου: «Εγώ δεν…» - Η σχέση του με τον Έλον Μασκ και η θέση του για τα fake news

Φειδίας Παναγιώτου: «Εγώ δεν…» - Η σχέση του με τον Έλον Μασκ και η θέση του για τα fake news

Πολύ χαρούμενος δηλώνει ο Κύπριος ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου, καθώς όταν μπήκε στο ευρωκοινοβούλιο δεν πίστευε ότι θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο.

Μιλώντας στο ΡΙΚ σημείωσε πως «τώρα φαίνεται ότι ζητούν την άποψή μου για αρκετά θέματα για τα οποία έχω εμπειρία, όπως τα fake news λόγω των social media, και δέχτηκα και αρκετές ερωτήσεις και αυτό σημαίνει ότι ζητούν και σέβονται την άποψή μου».

«Γίνονται εκατομμύρια ποστ ανά λεπτό. Η ερώτηση είναι πώς μπορούμε να παρακολουθούμε και να ελέγχουμε σωστά. Πιστεύω ότι πρέπει να το αφήσουμε στον κόσμο να δει αν είναι παραπληροφόρηση ή όχι. Θα ήταν πιο σωστό αντί να σταματήσουμε ένα βίντεο και να μην πιάσει views, να μπει μια λεζάντα κάτω από το βίντεο που να εξηγεί τι συμβαίνει στην πραγματικότητα», πρόσθεσε.

«Στην περίπτωση των εκλογών, π.χ. να έρθει η Ρωσία και να δώσει λεφτά για να επηρεάσει μέσω παραπληροφόρησης τις εκλογές στην Κύπρο, αυτό είναι πρόβλημα και είναι κάτι που πρέπει να δούμε», συνέχισε.

Ερωτηθείς για τη σχέση του με τον Έλον Μασκ και αν είναι πιόνι του, απάντησε πως «δεν είναι και άσχημο να σε θεωρεί κάποιος πιόνι του, βλέπω πολλά πράγματα στο ευρωκοινοβούλιο, με πλησιάζουν διάφοροι για να προωθήσουν πράγματα, η ίδια η Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα με πλησίασε και μου είπε να καλέσουμε τον Έλον Μασκ. Εγώ δεν μίλησα ποτέ με τον Έλον Μασκ, τον είδα μια φορά πριν τρία χρόνια για δέκα λεπτά και του έδωσα μια αγκαλιά. Λέω ότι θέλω και διαλέγει κάποια από αυτά και τα προωθεί», τόνισε ο Κύπριος ευρωβουλευτής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE