Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για κλοπή μετρητών της ΑΗΚ - Στο κάδρο άλλη μια υπόθεση ληστείας

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για κλοπή μετρητών της ΑΗΚ - Στο κάδρο άλλη μια υπόθεση ληστείας

Δύο πρόσωπα ηλικίας 22 και 37 ετών, συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με δύο διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών, που διαπράχθηκαν στη Λεμεσό.

Πρόκειται συγκεκριμένα για μία υπόθεση διάρρηξης εστιατορίου, από όπου κλάπηκε μικρό χρηματικό ποσό, καθώς και για μία υπόθεση διάρρηξης κτιρίου της ΑΗΚ, από όπου κλάπηκαν 13 μετρητές της ΑΗΚ.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η διάρρηξη στο εστιατόριο διαπράχθηκε στις 04 Σεπτεμβρίου, 2024, ενώ η διάρρηξη στο κτίριο της ΑΗΚ διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 30 Δεκεμβρίου, 2024 και 03 Ιανουαρίου, 2025.

Το απόγευμα χθες Σάββατο, μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού προχώρησαν, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, στη σύλληψη 22χρονου, μετά από στοιχεία που προέκυψαν σχετικά με τη διάρρηξη του εστιατορίου, καθώς και στη σύλληψη 37χρονης, μετά από στοιχεία που προέκυψαν σχετικά με τη διάρρηξη του κτιρίου της ΑΗΚ.

Οι δύο ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά τις δύο ξεχωριστές υποθέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE