Νέα επεισόδια: Τραυματίστηκε Αστυνομικός από πτώση κινητού μεταλλικού κιγκλιδώματος στο ΑΕΚ - Ομόνοια - Χειροπέδες σε 24χρονο

Νέα επεισόδια: Τραυματίστηκε Αστυνομικός από πτώση κινητού μεταλλικού κιγκλιδώματος στο ΑΕΚ - Ομόνοια - Χειροπέδες σε 24χρονο

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 24 ετών, για αυτόφωρα αδικήματα βίας στους αθλητικούς χώρους, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας, κατά την επέμβαση τους για καταστολή οχλαγωγίας, που σημειώθηκε μετά τη λήξη του χθεσινοβραδινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ Λάρνακας και Ομόνοια Λευκωσίας. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οχλαγωγίας, τραυματίστηκε μία αστυνομικός, μέλος αντιοχλαγωγικής ομάδας της ΜΜΑΔ.

Συγκεκριμένα, με τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, γύρω στις 9.45 το βράδυ της Παρασκευής, αριθμός 50 περίπου οπαδών της ομάδας της ΑΕΚ, από την ανατολική πλευρά του σταδίου, κινήθηκαν απειλητικά προς οπαδούς της ομάδας της Ομόνοιας, στη βόρεια πλευρά του σταδίου, προσπαθώντας να μετακινήσουν τα κινητά μεταλλικά κιγκλιδώματα, που στο πλαίσιο των μέτρων για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα, είχαν τοποθετηθεί στον εξωτερικό χώρο του σταδίου.

Αντιοχλαγωγική ομάδα της ΜΜΑΔ επενέβη και ανέκοψε τους οπαδούς, καταστέλλοντας άμεσα την οχλαγωγία. Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη 24χρονου άντρα, για τα αυτόφωρα αδικήματα της οχλαγωγίας, της απόκρυψης προσώπου, της επίθεσης εναντίον αστυνομικού, καθώς και της αντίστασης κατά την νόμιμη σύλληψη του.

Ο 24χρονος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, όπου αφού ανακρίθηκε, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση της υπόθεσης.

Κατά τη διάρκεια της οχλαγωγίας, μία αστυνομικός, μέλος της ΜΜΑΔ, τραυματίστηκε από τη πτώση κινητού μεταλλικού κιγκλιδώματος. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αφού έτυχε ιατρικών εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί οίδημα στο πρόσωπο, στην περιοχή του δεξιού ματιού. Η αστυνομικός έτυχε περίθαλψης και έλαβε εξιτήριο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE