ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα επεισόδια: Τραυματίστηκε Αστυνομικός από πτώση κινητού μεταλλικού κιγκλιδώματος στο ΑΕΚ - Ομόνοια - Χειροπέδες σε 24χρονο
Τα μέλη του ΤΑΕ αξιολογούν τις εικόνες κλειστού κυκλώματος του γηπέδου και τις επόμενες ώρες αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα φωτογραφίες ατόμων που εμπλέκονται στους βανδαλισμούς. Παράλληλα, αξιολογούνται πληροφορίες και καταθέσεις που έχουν ληφθεί σε σχέση με την απόπειρα φόνου του Αστυνομικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανακριτές έχουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις σε σχέση με το περιστατικό ρίψης των ναυτικών φωτοβολίδων και δεν αποκλείεται σύντομα οι έρευνες να έχουν αποτέλεσμα.
Ο Αστυνομικός τραυματίστηκε από θραύσματα της φωτοβολίδας όταν άγνωστοι έριξαν αριθμό των επικίνδυνων αυτών κατασκευασμάτων εναντίον των Αστυνομικών που συνόδευαν τα λεωφορεία με τους παίκτες του Απόλλωνα για τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα στο γήπεδο Άλφα – Μέγα από το Πισσούρι. Η ναυτική φωτοβολίδα έπληξε τη μοτοσικλέτα του μέλους της Aστυνομίας, ευτυχώς όμως ο ίδιος είχε κατέβει προηγουμένως.
Οι βανδαλισμοί στο κλειστό γήπεδο «Νίκος Σολομωνίδης» έγιναν μετά το πέρας του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ ΑΕΛ και Απόλλωνα. Οι βάνδαλοι προκάλεσαν ζημιές χιλιάδων ευρώ.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ