Καλημέρα τζαι τα Φώτα τζαι στην Αγλαντζιά μας πρώτα
04.01.2025 - 10:00
Η πρωτεύουσα φόρεσε τα γιορτινά της και γιόρτασε με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια τα φετινά Χριστούγεννα.
Με μια πληθώρα εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν από τις αρχές Δεκεμβρίου με μεγάλη επιτυχία και αγκαλιάστηκαν από χιλιάδες κόσμου στο κέντρο της Λευκωσίας αλλά και σε όλα της τα διαμερίσματα οι δημότες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μοναδικές στιγμές μέσα από δράσεις που απευθύνονταν σε μικρούς και μεγάλους.
Τα Χριστούγεννα φέτος στη Λευκωσία, γιορτάστηκαν με ένα πλούσιο και ποικιλόμορφο πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε συναυλίες, χριστουγγενιάτικες παρελάσεις, παιδικά εργαστήρια, φιλανθρωπικές δράσεις, χορωδίες, παιχνίδια, μουσική και χορό και όλες οι εκδηλώσεις προσφέρονταν δωρεάν προς το κοινό ως ένδειξη αγάπης προς όλους και τον κάθενα ξεχωριστά.
Η Λευκωσία όμως δε σταματά εδώ! Το Χριστουγεννιάτικο Χωρίο στη Λαική Γειτονιά παραμένει ανοικτό ενώ για τη μέρα των Θεοφανείων προγραμματίζονται εορτασμοί τόσο στην Παλλουριώτισσα όσο και στην Αγλαντζιά.
«Καλημέρα τζαι τα Φώτα τζαι στην Αγλαντζιά μας πρώτα» ένα μοναδικό fun day, ανοικτό προς το κοινό, στο πάρκο Αγίου Γεωργίου το οποίο θα πραγματοποιηθεί μετά τον αγιασμό των υδάτων με μουσική, χορό, παιχνίδια, εκπλήξεις και παραδοσιακά εδέσματα.
Δείτε στο σύντομο βίντεο κάποιες από τις κυριότερες εκδηλώσεις του Δήμου Λευκωσίας που πραγματοποιήθηκαν για τα φετινά Χριστούγεννα και τον υπέροχο διάκοσμο που στόλισε την πρωτεύουσα τις φετινές γιορτές.
Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.