Ρωσία: Δύο στρατιωτικοί νεκροί από έκρηξη στη Μόσχα – Ο ένας ήταν αντιστράτηγος

Ρωσία: Δύο στρατιωτικοί νεκροί από έκρηξη στη Μόσχα – Ο ένας ήταν αντιστράτηγος

Δυο άνθρωποι σκοτώθηκαν εξαιτίας έκρηξης στη συνοικία Ριζάνσκι Πρασπέκτ της Μόσχας, μεταδίδει το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων.

Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν διευκρινιστεί – Μέσα ενημέρωσης λένε ότι σκοτώθηκε ρώσος αντιστράτηγος και ο βοηθός του

Το Ryazansky Prospekt είναι ένας δρόμος που ξεκινά περίπου 7 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Κρεμλίνου.

Σύμφωνα με το Baza, κανάλι στο Telegram που θεωρείται πως έχει δεσμούς με τις ρωσικές ειδικές υπηρεσίες, τα θύματα της έκρηξης ήταν δυο στρατιωτικοί. Τα αίτια δεν διευκρινίστηκαν. Το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς σημειώνει πως δεν ήταν σε θέση να επαληθεύσει τις πληροφορίες αυτές με ανεξάρτητο τρόπο.

Ξεκίνησε ποινική έρευνα
Σύμφωνα με το RT που επικαλείται πηγή στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου, νεκροί είναι ο Ρώσος αντιστράτηγος Ιγκόρ Κιρίλοφ και ο συνεργάτης του.

Ποινική έρευνα ξεκίνησε σε σχέση με τον θάνατο δύο ανδρών στο Ryazansky Prospekt, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA της Ρωσίας, επικαλούμενο ερευνητές της Μόσχας.

Οι ανακριτές και οι ιατροδικαστές εργάζονταν μαζί με υπαλλήλους άλλων υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, ανέφερε το πρακτορείο TASS.

Σύμφωνα με το ρωσικό κανάλι «112» «θα μπορούσε να είναι μια απόπειρα δολοφονίας». Η έκρηξη, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ακούστηκε από αυτοκίνητο, λίγο πριν επιβιβαστούν σε αυτό τα θύματα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο Κιρίλοφ ήταν επικεφαλής του τομέα χημικής και βιολογικής άμυνας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

Πηγή: IN.GR

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE