Θλίψη στην Επ. Λευκωσίας για τον θάνατο του Πάτερ Χρίστου - «Πνευματικός οδηγός - Ήταν πάντα και δίπλα μας»

Θλίψη στην Επ. Λευκωσίας για τον θάνατο του Πάτερ Χρίστου - «Πνευματικός οδηγός - Ήταν πάντα και δίπλα μας»

Ανείπωτη θλίψη προκάλεσε σε συγγενείς, φίλους καθώς και στην κοινότητα Πλατανιστάσας η είδηση του θανάτου του Πάτερ Χρίστου.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανάρτηση του Κοινοτικού Συμβουλίου Πλατανιστάσας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «Με βαριά καρδιά και συγκίνηση αποχαιρετούμε τον πάτερ Χριστό, ιερέα της Άλωνας, έναν άνθρωπο πνευματικό και ανιδιοτελή, ο οποίος υπηρέτησε με αφοσίωση, αγάπη και ανιδιοτέλεια την  κοινότητα της Άλωνας».

Όπως σημειώνεται παράλληλα, «Η Πλατανιστάσα, η καταγωγή της μητέρας του, της μ. Ελένης του Ποντικού, τον ευγνωμονεί για την πολύτιμη προσφορά του, καθώς και η κοινότητα της Άλωνας, που τον θεωρούσε όχι μόνο ιερέα αλλά και πνευματικό οδηγό, γεμάτο αγάπη, τιμιότητα και σεβασμό».

Αυτούσια η ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE