Τραγωδία στο Άγιον Όρος: Εντοπίστηκε νεκρός μοναχός - Αγνοούταν για δύο εβδομάδες

Τραγωδία στο Άγιον Όρος: Εντοπίστηκε νεκρός μοναχός - Αγνοούταν για δύο εβδομάδες

Νεκρός εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή «Μονοξυλίτη» Αγίου Όρους, σε βραχώδη ακτή, ένας 40χρονος μοναχός, η εξαφάνισή του οποίου είχε δηλωθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Καρυών, στις 29 Νοεμβρίου.

Στη Θεσσαλονίκη η σορός του

Με τη συνδρομή στελεχών του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Όρους και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρυών, η σορός μεταφέρθηκε σε σημείο προσβάσιμο από θάλασσα και από εκεί μεταφέρθηκε με ιδιωτικό σκάφος στη στεριά.

Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αγίου Όρους.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE