Μετρό Θεσσαλονίκης: «Μπήκαν» σε οθόνη και έβαλαν Βολάνη στα ηχεία - Δείτε βίντεο

Μετρό Θεσσαλονίκης: «Μπήκαν» σε οθόνη και έβαλαν Βολάνη στα ηχεία - Δείτε βίντεο

Το μετρό Θεσσαλονίκης επιτέλους άνοιξε τις πόρτες του, δίνοντας τέλος σε ένα διαχρονικό «ανέκδοτο». Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης δείχνουν πως απολαμβάνουν στο έπακρον τα εγκαίνια του πολυαναμενόμενου μετρό με ασταμάτητες βόλτες για να το... χαρούν. Εκατοντάδες είναι τα βίντεο που ανεβαίνουν καθημερινά από το νέο μετρό, ωστόσο ένα από αυτά έγινε viral για ιδιαίτερους λόγους.

Στον σταθμό «Βενιζέλου» του μετρό της πόλης, έχει στηθεί ένα μικρό μουσείο με αρχαιότητες που είχαν βρεθεί κατά τη διάρκεια κατασκευής του έργου. Ως εκ τούτου υπάρχουν και αρκετές οθόνες που παρουσιάζουν στον κόσμο τι είναι ακριβώς αυτό που βλέπει μπροστά του.

Έκεί που κάποιοι βλέπουν αρχαιότητες, άλλοι βλέπουν... ευκαιρίες. Ένας νεαρός βλέποντας πως η οθόνη είναι λογισμικού Android κατάφερε να συνδεθεί με αυτήν, αλλά δεν το άφησε εκεί. Έβαλε να παίξει ένα τραγούδι ενός εκ των πολύ viral τραγουδιστών αυτή τη περίοδο στα social media, του Σώτη Βολάνη.

Έτσι, τα ηχεία της οθόνης μπροστά από τις αρχαιότητες ξεκίνησαν να παίζουν: «Πόσο μου λείπει η ζεστή αγκαλιά σου όπως τα καλοκαίρια με κόβουν σαν μαχαίρια
λείπεις και είμαι μόνος μου κρυώνω, δεν αντέχω παγώνω, νιώθω να τελειώνω».

 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE