Απειλητικά μηνύματα μέσω email: Ζητούσαν καταβολή ποσού μέσω κρυπτονομισμάτων - Ψάχνουν τον αποστολέα

Απειλητικά μηνύματα μέσω email: Ζητούσαν καταβολή ποσού μέσω κρυπτονομισμάτων - Ψάχνουν τον αποστολέα

Απειλητικά ηλεκτρονικά μηνύματα για βόμβα δέχθηκαν χθες (03/12) το βράδυ υπηρεσίες και επιχειρήσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Η Λειτουργός της υποδιεύθυνσης ηλεκτρονικού εγκλήματος, Μαρία Πενταλιώτου, μιλώντας στον alpha, στην εκπομπή «alpha Ενημέρωση» ανέφερε ότι «η απειλή έγινε σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λευκωσία και σε δύο ξενοδοχεία στη Λεμεσό»

«Επικοινώνησαν με την Αστυνομία και στη συνέχεια οι Αρχές έκαναν συντονισμένες ενέργειες. Η δική μας  η συμβολή ήταν βοήθεια στον εντοπισμό ηλεκτρονικών ιχνών που αφορούν  την συγκεκριμένη αποστολή των μηνυμάτων και θα ακολουθήσουν κι άλλες ενέργειες», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι «το περιεχόμενο των μηνυμάτων ήταν το ίδιο πάνω κάτω και ζητούσαν την καταβολή ποσού με κρυπτονομίσματα»

«Έχει εντοπιστεί η χώρα αποστολής, πρόκειται για τρίτη χώρα», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE