Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Η Λειτουργός της υποδιεύθυνσης ηλεκτρονικού εγκλήματος, Μαρία Πενταλιώτου, μιλώντας στον alpha, στην εκπομπή «alpha Ενημέρωση» ανέφερε ότι «η απειλή έγινε σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λευκωσία και σε δύο ξενοδοχεία στη Λεμεσό»
«Επικοινώνησαν με την Αστυνομία και στη συνέχεια οι Αρχές έκαναν συντονισμένες ενέργειες. Η δική μας η συμβολή ήταν βοήθεια στον εντοπισμό ηλεκτρονικών ιχνών που αφορούν την συγκεκριμένη αποστολή των μηνυμάτων και θα ακολουθήσουν κι άλλες ενέργειες», πρόσθεσε.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Απειλητικά μηνύματα για βόμβες σε υπηρεσίες και επιχειρήσεις - Σε κινητοποίηση η Αστυνομία
Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι «το περιεχόμενο των μηνυμάτων ήταν το ίδιο πάνω κάτω και ζητούσαν την καταβολή ποσού με κρυπτονομίσματα»
«Έχει εντοπιστεί η χώρα αποστολής, πρόκειται για τρίτη χώρα», κατέληξε.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις