Απειλητικά μηνύματα μέσω email: Ζητούσαν καταβολή ποσού μέσω κρυπτονομισμάτων - Ψάχνουν τον αποστολέα

Απειλητικά μηνύματα μέσω email: Ζητούσαν καταβολή ποσού μέσω κρυπτονομισμάτων - Ψάχνουν τον αποστολέα

Απειλητικά ηλεκτρονικά μηνύματα για βόμβα δέχθηκαν χθες (03/12) το βράδυ υπηρεσίες και επιχειρήσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Η Λειτουργός της υποδιεύθυνσης ηλεκτρονικού εγκλήματος, Μαρία Πενταλιώτου, μιλώντας στον alpha, στην εκπομπή «alpha Ενημέρωση» ανέφερε ότι «η απειλή έγινε σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λευκωσία και σε δύο ξενοδοχεία στη Λεμεσό»

«Επικοινώνησαν με την Αστυνομία και στη συνέχεια οι Αρχές έκαναν συντονισμένες ενέργειες. Η δική μας  η συμβολή ήταν βοήθεια στον εντοπισμό ηλεκτρονικών ιχνών που αφορούν  την συγκεκριμένη αποστολή των μηνυμάτων και θα ακολουθήσουν κι άλλες ενέργειες», πρόσθεσε.

Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι «το περιεχόμενο των μηνυμάτων ήταν το ίδιο πάνω κάτω και ζητούσαν την καταβολή ποσού με κρυπτονομίσματα»

«Έχει εντοπιστεί η χώρα αποστολής, πρόκειται για τρίτη χώρα», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Παραιτείται από την Προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια στο τιμόνι του Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών-ΕΔΕΚ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος ανακοίνωσε στους στενούς του συνεργάτες την αποχώρησή του από τη θέση του Προέδρου.