ΕΝΟΧΟΣ ο Ορφανίδης! – Απόφαση από το Ανώτατο – Ακάλυπτες επιταγές 40.000 ευρώ

ΕΝΟΧΟΣ ο Ορφανίδης! – Απόφαση από το Ανώτατο – Ακάλυπτες επιταγές 40.000 ευρώ

Αθωώθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας ο Χρίστος Ορφανίδης, δεν έγινε το ίδιο όμως και την Παρασκευή (23/10) στο Ανώτατο!

Κάποιος εκ των προσφευγόντων στο Επαρχιακό Δικαστήριο για ακάλυπτες επιταγές που του δόθηκαν από τον ιδιοκτήτη των πρώην υπεραγορών «Ορφανίδη», εφεσίβαλε  στο Ανώτατο την αθωωτική απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου.

Ο ιδιώτης που είχε λάβει (ακάλυπτες) επιταγές που αντιστοιχούσαν με περίπου 40.000 ευρώ, δικαιώθηκε, καθώς το Ανώτατο έκρινε ένοχο τον Ορφανίδη, ανατρέποντας στην ουσία την απόφαση του επαρχιακού!

Ο Ορφανίδης υπέγραψε προσωπική εγγύηση μέχρι την ανακοίνωση της ποινής.

Φάνης Μακρίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE