Καταζητούνταν υπεύθυνος ασφαλείας και steward για τα επεισόδια στο Τσίρειο

Καταζητούνταν υπεύθυνος ασφαλείας και steward  για τα επεισόδια στο Τσίρειο

Ο υπεύθυνος ασφαλείας του Απόλλωνα και βοηθός επιτηρητή της Ανόρθωσης καταζητούνταν από την Αστυνομία.

Τα πρόσωπα των προαναφερθέντων περιλαμβάνονταν στο οπτικό υλικό που δημοσιοποίησε η Αστυνομία και στο οποίο απεικονίζονταν ύποπτοι για πρόκληση επεισοδίων.

Όπως αποδείχθηκε, όμως, αυτό είχε γίνει από λάθος. Κάτι που είχε ωθήσει τον επίσημη Απόλλωνα σε παραστάσεις προς την Αστυνομία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, σχολιάζοντας το θέμα ανέφερε πως αυτό δεν έγινε σκόπιμα. «Αντίθετα», πρόσθεσε, «η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή διερεύνησε το περιστατικό ακολουθώντας την πλήρη εφαρμογή της νομοθεσίας, αμερόληπτα και για όλους ανεξαιρέτως».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Το... ξέκοψε η Αννίτα Δημητρίου -  «Δεν υπάρχει πρόταση για αυτόματη υποψηφιότητα Προέδρου»

Το... ξέκοψε η Αννίτα Δημητρίου - «Δεν υπάρχει πρόταση για αυτόματη υποψηφιότητα Προέδρου»

Τέλος στην «παραφιλολογία» των τελευταίων ημερών έβαλε η Αννίτα Δημητρίου θέτοντας σήμερα τις εισηγήσεις για τις καταστατικές αλλαγές ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου ενόψει και του καταστατικού συνεδρίου στον Δημοκρατικό Συναγερμό το ερχόμενο Σάββατο.

BEST OF TOTHEMAONLINE