Έρχεται Κύπρο ο βοηθός ΓΓ ΟΗΕ Ερβέ Λαντσού

Έρχεται Κύπρο ο βοηθός ΓΓ ΟΗΕ Ερβέ Λαντσού

Την Κύπρο αναμένεται να επισκεφθεί ο Βοηθός Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ αρμόδιος για τις Ειρηνευτικές Επιχειρήσεις Ερβέ Λαντσού για να ενημερωθεί για το έργο της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, όπως δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ Φαρχάν Χακ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Χακ, ο οποίος απαντούσε σε σχετική ερώτηση Τουρκάλας δημοσιογράφου για το θέμα, ανέφερε ότι ο κ. Λαντσού σκοπεύει «να επισκεφθεί αριθμό περιοχών όπου έχουν αναπτυχθεί ειρηνευτικές δυνάμεις των Ηνωμένων Εθνών».

Φυσικά, πρόσθεσε, μια από τις παλαιότερες ειρηνευτικές δυνάμεις μας είναι η ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Γι` αυτό και αναμένουμε ότι θα βρεθεί εκεί για να ενημερωθεί για το έργο της, είπε ο αξιωματούχος του ΟΗΕ, προσθέτοντας ότι όταν έχει περαιτέρω λεπτομέρειες για την επίσκεψη θα τις μοιραστεί με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό -  Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης

Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού

BEST OF TOTHEMAONLINE