Συνελήφθη 45χρονος στη Λεμεσό - Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του

Συνελήφθη 45χρονος στη Λεμεσό - Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εμπρησμού αυτοκινήτου που διαπράχθηκε στις 20/10/2024 στη Λεμεσό, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα στη σύλληψη ενός προσώπου.

Το εν λόγω πρόσωπο εντοπίστηκε λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα σήμερα από περίπολο του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης, να κινείται ύποπτα σε περιοχή της Λεμεσού.

Αφού ανακόπηκε για έλεγχο, διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για άντρα ηλικίας 45 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE