Κινούνταν ύποπτα σε περιοχή της Λευκωσίας και έσπρωξαν αστυνομικούς - Φόρεσαν χειροπέδες για διαρρήξεις και κλοπές δύο νεαροί

Κινούνταν ύποπτα σε περιοχή της Λευκωσίας και έσπρωξαν αστυνομικούς - Φόρεσαν χειροπέδες για διαρρήξεις και κλοπές δύο νεαροί

Στο πλαίσιο διερεύνησης αριθμών υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα στην επαρχία Λευκωσίας, η Αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη δύο προσώπων. Πρόκειται για άντρες ηλικίας 19 και 22 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν χθες το απόγευμα μετά από συντονισμένη επιχείρηση μελών του ΤΑΕ Λευκωσίας, να κινούνται ύποπτα σε περιοχή της Λευκωσίας.

Αφού ανακόπηκαν για εξακρίβωση στοιχείων, προσπάθησαν να διαφύγουν σπρώχνοντας τα μέλη της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για αυτόφωρα αδικήματα.

Ανακρινόμενοι προφορικά, φέρεται να παραδέχθηκαν τη διάπραξη δέκα (10) συνολικά διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν, μεταξύ Φεβρουαρίου και Νοεμβρίου 2024 στην επαρχία Λευκωσίας.

Σήμερα, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.