Σε βραχυκύκλωμα πιθανόν να οφείλεται πυρκαγιά σε εργαστήριο μωσαϊκών στην Πάφο

Σε βραχυκύκλωμα πιθανόν να οφείλεται πυρκαγιά σε εργαστήριο μωσαϊκών στην Πάφο

Σε ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα φαίνεται να οφείλεται πυρκαγιά που σημειώθηκε σε εργαστήριο μωσαϊκών στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, την Τετάρτη γύρω στις 17:30 εκδηλώθηκε φωτιά στο εργαστήριο κατασκευής μωσαϊκών τέχνης που βρίσκεται στο κέντρο της Πάφου και ανήκει σε 64χρονη μόνιμη κάτοικο Πάφου.

Ο κ. Νικολάου είπε στο ΚΥΠΕ πως κατά την εκδήλωση της φωτιάς το εργαστήριο ήταν κλειστό. Κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία που κατέσβησε τη φωτιά. Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ένας ξύλινος πάγκος, ενώ ζημιές υπέστη και η τοιχοποιεία του καταστήματος λόγω των καπνών.

Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία,  φαίνεται πως η φωτιά προκλήθηκε από ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα. Το ύψος των ζημιών δεν έχει ακόμη εκτιμηθεί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.