ΔΗΣΥ για Βουλευτικές: Πότε καταθέτουν τα μέλη του πρόταση ενδιαφέροντος για μία θέση στα έδρανα
Πραγματοποιήθηκε σήμερα 12/7 συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού.
Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του Κώστα Νάνου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, ο 17 χρονος που βρισκόταν μαζί με άλλους τέσσερις νεαρούς στο προαύλιο της τεχνικής σχολής, γύρω στις 18:30 το απόγευμα της Κυριακής έπεσε αναίσθητος στο έδαφος.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Θάνατος 17χρονου: Τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις ανήλικοι - Κατηγορήθηκαν γραπτώς
Οι φίλοι του κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο όμως δεν μπορούσε να εισέλθει στο προαύλιο και κλήθηκε επί τόπου η πυροσβεστική υπηρεσία για να σπάσει τις αλυσίδες.
Οι διασώστες διαπίστωσαν ότι ο νεαρός δεν είχε σφιγμό. Εφάρμοσαν την μέθοδο καριδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης. Η προσπάθεια συνεχίστηκε καθ’ οδόν και στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών, δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την Τρίτη η νεκροτομή στον άτυχο 17χρονου - Ελεύθεροι οι τέσσερις ανήλικοι
Η σκηνή αποκλείστηκε από την αστυνομία η οποία ενημερώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Οι τέσσερις φίλοι του 17χρονου παρέμειναν στο σημείο όπου κλήθηκαν και οι γονείς τους.
Αστυνομικοί βρήκαν κρυμμένες σε απόμερο σημείο δύο φυάλες υγραερίου. Οι ίδιοι ισχυρίστηκαν πως δεν είχαν κάνει χρήση γκαζιού και δεν γνώριζαν όπως είπαν εάν είχε εισπνεύσει αέριο και ο φίλος τους.
Οι τέσσερις νεαροί βάσει δικαστικού εντάλματος συνελήφθησαν, ανακρίθηκαν και σήμερα το πρωί αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.
«Οι τέσσερις ανήλικοι που έχουν κατηγορηθεί γραπτώς για πρόκληση θανάτου λόγω αλόγιστης απερίσκεπτης και για το αδίκημα για επηρεασμό της πορείας της δικαιοσύνης και μαρτυρίας», δήλωσε η Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου
Μόλις ολοκληρωθούν οι έρευνες ο φάκελος θα αποσταλεί στη Γενική Εισαγγελία.
Τα ακριβή αίτια θανάτου του 17χρονου θα εξακριβωθούν μετά τη νεκροψία που θα διενεργηθεί και τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις