Νέα επίθεση εναντίον ντελιβερά στη Λεμεσό – Συνελήφθη ανήλικος

Νέα επίθεση εναντίον ντελιβερά στη Λεμεσό – Συνελήφθη ανήλικος

Στη σύλληψη 15χρονου προχώρησε τις πρωινές ώρες σήμερα η Αστυνομία στη Λεμεσό. Ο ανήλικος είναι ύποπτος σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον διανομέα φαγητού, ηλικίας 22 ετών, στη Λεμεσό και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης.

Η νέα επίθεση κατά διανομέα φαβητου συνέβη στην οδό Ελευθερίας στο κέντρο της Λεμεσού. Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, μέλη της Αστυνομίας, αφού λήφθηκε πληροφορία γύρω στις 2:20 τα ξημερώματα ότι 22χρονος ενώ οδηγούσε μοτοποδήλατο σε περιοχή της Λεμεσού για διανομή φαγητού, δέχθηκε επίθεση από νεαρά πρόσωπα, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, μετέβηκαν άμεσα στην περιοχή για έρευνες.

Εκεί εντόπισαν 15χρονο, ο οποίος φέρεται να είχε εμπλοκή στο επεισόδιο και αφού συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα, τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE