Θανατηφόρα τροχαία: 37 νεκροί στην άσφαλτο σε ούτε 10 μήνες – Θλίψη για την άτυχη 19χρονη Στυλιανή

Θανατηφόρα τροχαία: 37 νεκροί στην άσφαλτο σε ούτε 10 μήνες – Θλίψη για την άτυχη 19χρονη Στυλιανή

Το 37ο θύμα της ασφάλτου μέσα στο 2024 είναι η 19χρονη Στυλιανή Γιωργαλλή από το Αυγόρου, η οποία έχασε το πρωί τη ζωή της σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Χρήστο Ανδρέου, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του SIGMA, από την αρχή του 2024 μέχρι σήμερα, σημειώθηκαν στο νησί 34 οδικές θανατηφόρες συγκρούσεις, ενώ 37 άτομα έχασαν την ζωή τους.

Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 7 το πρωί της Δευτέρας, ενώ η 19χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στον δρόμο Αυγόρου – Φρενάρους, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα στην αριστερή πλευρά του δρόμου και στη συνέχεια, ακινητοποιήθηκε.

Η 19χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Για μετά το Πάσχα τοποθετούνται οι όποιες εξελίξεις σχετικά με τον διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.