Θανατηφόρο στο Αυγόρου: Σοκάρουν οι εικόνες από το όχημα που οδηγούσε η άτυχη Στυλιανή - Ακινητοποιήθηκε στην μέση του δρόμου

Θανατηφόρο στο Αυγόρου: Σοκάρουν οι εικόνες από το όχημα που οδηγούσε η άτυχη Στυλιανή - Ακινητοποιήθηκε στην μέση του δρόμου

Η Στυλιανή Γιωργαλλή, 19 ετών από το Αυγόρου, έχασε το πρωί τη ζωή της σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τον Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου η οδική πρόσκρουση σημειώθηκε γύρω στις 7.00 το πρωί, όταν το σαλούν όχημα που οδηγούσε η 19χρονη στον δρόμο Αυγόρου-Φρενάρους, με πορεία προς Φρέναρος, σε κάποιο σημείο του δρόμου όπου υπάρχει δεξιά στροφή, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται, απώλεσε τον έλεγχο του και προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα στην αριστερή πλευρά του δρόμου σύμφωνα με την πορεία της και ακινητοποιήθηκε στην μέση του δρόμου.

Από την πρόσκρουση «η 19χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της».

Η Τροχαία Αμμοχώστου διερευνά της συνθήκες του νέου θανατηφόρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες των ομάδων διάσωσης, αναζητώντας εγκλωβισμένους στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τεσσάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE