Νέα τραγωδία στην ασφάλτο: «Έσβησε» μετά από τροχαίο η 19χρονη Στυλιανή

Νέα τραγωδία στην ασφάλτο: «Έσβησε» μετά από τροχαίο η 19χρονη Στυλιανή

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που έγινε σήμερα το πρωί, στην επαρχία Αμμοχώστου, έχασε τη ζωή της η 19χρονη Στυλιανή Γιωργαλλή, από το Αυγόρου.


Συγκεκριμένα, γύρω στις 7π.μ. σήμερα, ενώ η 19χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στον δρόμο Αυγόρου – Φρενάρους, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα στην αριστερή πλευρά του δρόμου και στη συνέχεια, ακινητοποιήθηκε.

Η 19χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η Τροχαία Αμμοχώστου διερευνά τις συνθήκες της θανατηφόρας σύγκρουσης.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.