ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σωρεία καταγγελιών στην Πάφο για τροχαίες παραβάσεις ... και υποστατικά

Σωρεία καταγγελιών στην Πάφο για τροχαίες παραβάσεις ... και υποστατικά

Συντονισμένες εκστρατείες διενεργήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην Πάφο για την πρόληψη των τροχαίων παραβάσεων, της πάταξης της ηχορύπανσης και του ηλεκτρονικού τζόγου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο της εκστρατείας, έγιναν 43 τροχαίες καταγγελίες στην Πάφο, εκ των οποίων οι 6 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, 3 οδηγοί καταγγέλθηκαν για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, και ένα πρόσωπο ηλικίας 20 ετών, που εντοπίστηκε να κατέχει ποσότητα ναρκωτικών συνελήφθη .

Επίσης σε έρευνα που έγινε σε υποστατικό κατόπιν δικαστικού εντάλματος ερεύνης, καστασχέθηκαν 9 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι πιστεύεται ότι μετατρέπονταν παράνομα σε μηχανές τυχερού παιχνιδιού.

Σε σχέση με την ηχορύπανση διενεργήθηκαν αρκετοί ελέγχοι σε κέντρα αναψυχής και συγκεκριμένα καταγγέλθηκαν τέσσερα κέντρα για παράβαση της σχετικής νομοθεσίας.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Σε τραγική κατάσταση το σπίτι της 3χρονης Στέφανης στη Λεμεσό με λευχαιμία - «Ψάχνουμε εθελοντές κτίστες για επιδιορθώσεις»

• Ευχάριστα νέα για την 5χρονη Ελευθερία από το Ξυλοφάγου - Βγήκε νικήτρια μετά από μια δύσκολη μάχη υγείας

• Θλίψη στην Κύπρο: Έφυγε από τη ζωή ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης Στέλιος Πισής - «Καλό ταξίδι»

• Λογομαχία σε μπαρ στη Λεμεσό κατέληξε σε απόπειρα φόνου: Στο νοσοκομείο 22χρονος - Καταζητείται ο δράστης

• Ποιες οι υποχρεώσεις εργοδότη προς έγκυες και ποιες ενέργειες θεωρούνται παράνομες

• Δημόσιο: Πότε και πόσο θα αυξηθούν οι μισθοί των υπαλλήλων - Το παρασκήνιο της ψήφισης και οι αντιδράσεις



Ισραήλ: Drone από τον Λίβανο είχε στόχο το σπίτι του Νετανιάχου - Απουσίαζε και αυτός και η σύζυγός του την ώρα της επίθεσης

Ισραήλ: Drone από τον Λίβανο είχε στόχο το σπίτι του Νετανιάχου - Απουσίαζε και αυτός και η σύζυγός του την ώρα της επίθεσης

Στην επιβεβαίωση ότι η ιδιωτική κατοικία του Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Καισάρεια, ήταν στόχος ενός επίθεσης μη επανδρωμένου αεροσκάφους από τον Λίβανο νωρίτερα σήμερα το πρωί, προχώρησε το πρωθυπουργικό γραφείο στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top