Γυναίκα εγκλωβίστηκε σε απόκρημνη πλαγιά: Στήθκε επιχείρηση διάσωσης - Η κατάσταση της υγείας της

Γυναίκα εγκλωβίστηκε σε απόκρημνη πλαγιά: Στήθκε επιχείρηση διάσωσης - Η κατάσταση της υγείας της

Γυναίκα εγκλωβίστηκε σε απόκρημνη πλαγιά στην Επαρχία Λεμεσού χθες το απόγευμα. Άμεσα στήθηκε επιχείρηση διάσωσης.

 

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέα Κεττή, στις 18:25 με ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού και της ΕΜΑΚ (ομάδα ειδικών διασώσεων), όπου έγινε διάσωση ζωής αλλοδαπής γυναίκας, η οποία ήταν τραυματισμένη στο πόδι και ακινητοποιημένη σε απόκρημνη πλαγιά με πυκνή άγρια βλάστηση, σε αγροτική περιοχή νότια των Κοινοτήτων Πάχνας και Άγιου Αμβρόσιου Επαρχίας Λεμεσού.

Ο κ. Κεττής, αναφέρει ότι μετά από κοινή επιχείρηση η τραυματίας προσεγγίστηκε, τοποθετήθηκε σε φορείο ακινητοποίησης και αφού μεταφέρθηκε σε αγροτικό δρόμο, παραδόθηκε στο χώρο αναμονής του ασθενοφόρου για την μεταφορά της στο Τ.Α.Ε.Π. του Νοσοκομείου Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.