ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχερό το σκηνικό: Που και πότε αναμένεται να «ανοίξουν» οι ουρανοί - Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Βροχερό το σκηνικό: Που και πότε αναμένεται να «ανοίξουν» οι ουρανοί - Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, σύμφωνα με το δελτίο καιρού του Τμήματος Μετεωρολογίας.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ θα εμφανίζονται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό μετά το μεσημέρι.

Την Παρασκευή θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι ενώ το Σάββατο ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Πέμπτη ενώ την Παρασκευή θα σημειώσει μικρή πτώση για να κυμανθεί κατά το τριήμερο κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Στον… ορίζοντα νέο σκάνδαλο: Άλλοι δυο ιερωμένοι αναμένονται ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής - Αφορά μηνύματα απρεπούς περιεχομένου

• Πτώση οροφής: Η ανακοίνωση του καταστήματος - Ανεστάλη η λειτουργία του

• Μέσι Vs Ρονάλντο: Το βιβλίο που δεν πρέπει να χάσεις

• Ξεσπά η αδερφή της «Gigi» μετά το podcast με τον Φειδία - Δείτε βίντεο

• Έρχονται προαγωγές υπαξιωματικών στην Εθνική Φρουρά – Πότε αναμένεται να ανακοινωθούν

• Θα έχουμε τελικά τεχνητή βροχή στην Κύπρο; Ποιες οι πιθανότητες επιτυχίας και οι κίνδυνοι - Μετεωρολογικός Λειτουργός στο «Τ»



Κυπριακό: Θετικό βήμα ενδεχόμενη πρόταση ΓΓ ΟΗΕ για συνέχιση της προσπάθειας, εκτιμά η ε/κ πλευρά

Κυπριακό: Θετικό βήμα ενδεχόμενη πρόταση ΓΓ ΟΗΕ για συνέχιση της προσπάθειας, εκτιμά η ε/κ πλευρά

Η ε/κ πλευρά εκτιμά πως αν το άτυπο δείπνο στη Νέα Υόρκη θα έχει συνέχεια και θα παραπέμπει σε συνέχιση της προσπάθειας για επανέναρξη των συνομιλιών, αυτό θα ήταν ένα θετικό βήμα, ωστόσο ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο τι μορφή μπορεί να πάρει η προσπάθεια καθώς ο ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες δεν έχει μοιραστεί τις σκέψεις του με τις πλευρές, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top