Έκλεψαν όχημα και το πυρπόλησαν - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Έκλεψαν όχημα και το πυρπόλησαν - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη δύο προσώπων, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και εμπρησμού αυτοκινήτου.

Οι δύο ύποπτοι, άντρας και γυναίκα ηλικίας 35 και 34 ετών αντίστοιχα, τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Λάρνακας να διερευνά την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, λίγο πριν τις 4.00 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, 12 Οκτωβρίου, εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων, πολυκατοικίας σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας. Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν τη φωτιά, από την οποία καταστράφηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις που ακολούθησαν, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 35χρονου και της 34χρονης, για την πρόκληση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο αυτοκίνητο, ενώ εναντίον της 34χρονης προέκυψαν στοιχεία και για την κλοπή του αυτοκινήτου. Εναντίον των δύο υπόπτων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων αυτοί συνελήφθησαν λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι της Τρίτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE