Στο Λιμάνι Λεμεσού ξανά το αμερικανικό πολεμικό σκάφος USS–WASP - Δείτε φωτογραφία

Στο Λιμάνι Λεμεσού ξανά το αμερικανικό πολεμικό σκάφος USS–WASP - Δείτε φωτογραφία

Στο λιμάνι Λεμεσού βρίσκεται από χθες ξανά το πλοίο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού USS–WASP. Το αμερικανικό πολεμικό καλωσόρισε με χθεσινή ανάρτηση της στην πλατφόρμα Χ η Αμερικανίδα Πρέσβειρα Τζούλι Φίσερ.

Το πολεμικό πλοίο του Αμερικανικού ναυτικού ελλιμενίστηκε την Παρασκευή στη Λεμεσό, όπου είχε ελλιμενιστεί και τον περασμένο Αύγουστο.

Το πολεμικό πλοίο αγκυροβόλησε στο λιμάνι Λεμεσού για εργασίες συντήρησης και ανεφοδιασμό στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης.

Στην ανάρτηση της η Πρέσβειρα Φίσερ, καλωσορίζει το πλοίο και το πλήρωμα του. Όπως αναφέρει «το WASP βρίσκεται στην Ανατολική Μεσόγειο για να αποτρέψει την επιθετικότητα και να υποστηρίξει την περιφερειακή σταθερότητα».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.