Ξέσπασε φωτιά σε εγκαταλελειμμένη οικία στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο με εγκαύματα άστεγος

Ξέσπασε φωτιά σε εγκαταλελειμμένη οικία στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο με εγκαύματα άστεγος

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου (5/10) σε βεράντα διαμερίσματος, στο δεύτερο όροφο παλιάς εγκαταλελειμμένης οικίας στην οδό Λευκώνος (εντός των τειχών) στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε παλιά έπιπλα/αντικείμενα κι επηρεάστηκε το εσωτερικό δύο δωματίων.

Έγινε κατάσβεση από τα μέλη της Πυροσβεστικής με εγκαταστάσεις σωλήνων νερού και χρήση αναπνευστικών συσκευών. Δεν κινδύνευσε κανείς, ωστόσο ένα άτομο – άστεγο – το οποίο φαίνεται να χρησιμοποιούσε το χώρο μαζί με άλλα άτομα για διαμονή, υπέστη εγκαύματα στα χέρια και μεταφέρθηκε από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων στο ΤΑΕΠ Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Τα αίτια θα διερευνηθούν αργότερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

«Έσβησε» στο τιμόνι: Τραγικός θάνατος για 63χρονο οδηγό στη Λεμεσό – Συγκρούστηκε με ημιφορτηγό

Ο 63χρονος Γιώργος Μιχαήλ, από το Ζακάκι, είναι το θύμα τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, με την τροχαία να μην αποκλείει το θάνατο του από παθολογικά αίτια.

BEST OF TOTHEMAONLINE