Πιάστηκε με κοκαΐνη και κάνναβη 34χρονος - Οδηγούσε «φτιαγμένος» και συνελήφθη

Πιάστηκε με κοκαΐνη και κάνναβη 34χρονος - Οδηγούσε «φτιαγμένος» και συνελήφθη

Στις 21:25 χθες βράδυ στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούνται στην Λεωφόρο Αθηνών για εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων της πολης, μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας ανέκοψαν για έρευνα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 34χρονος.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκε στην κατοχή του οδηγού ποσότητα  5,36 γραμμαρίων φυτικής ύλης κάνναβης και συσκευασίες 3,28 γραμμάρια κοκαΐνης.

Ο οδηγός συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής ελεγχόμενων φαρμάκων. Ακολούθως ο οδηγός του οχήματος απολύθηκε από την κράτηση του χωρίς να κατηγορηθεί γραπτώς.

Εν αναμονή λήψεως των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων του Γενικού Χημείο του κράτους. Επιπρόσθετα ο οδηγός υποβλήθηκε σε νάρκοτεστ με θετική ένδειξη.

Η ΥΚΑΝ Λάρνακας και η τροχαία Λάρνακας διερευνούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Για μετά το Πάσχα τοποθετούνται οι όποιες εξελίξεις σχετικά με τον διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.