LIKE ONLINE

Απαγόρευσε στην πεθερά της να φιλάει το μωρό – «Αηδιάζω μόνο στη σκέψη – Δεν της άρεσε αυτό που της είπα»

Απαγόρευσε στην πεθερά της να φιλάει το μωρό – «Αηδιάζω μόνο στη σκέψη – Δεν της άρεσε αυτό που της είπα»

Μία μέλλουσα μητέρα, εξηγεί πως θα απαγορεύσει στην πεθερά της να φιλάει το μωρό της. Λέει ότι σιχαίνεται και μόνο στην ιδέα, όμως οι συγγενείς της, λένε ότι παραλογίζεται. Όλοι οι γονείς έχουν διαφορετικούς κανόνες για τα παιδιά τους και τις σχέσεις που αυτά θα διαμορφώσουν με τους συγγενείς.

Ορισμένοι δεν θέλουν επισκέπτες, ακόμη και αρκετούς μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού, ενώ άλλοι δέχονται με χαρά τη στήριξη και την παρέα συγγενών και φίλων. Οι κανόνες είναι ατελείωτοι – δεν υπάρχει λάθος ή σωστός τρόπος. Μία μέλλουσα μητέρα, αναλύει τους κανόνες που έχει θέσει στην πεθερά της όταν θα έρθει στη ζωή το παιδί της.

Η γυναίκα εξηγεί πως, θέλει να απαγορεύσει σε όλους να φιλούν το μωρό που θα γεννηθεί σ’ έναν μήνα. Η πεθερά της όμως, νιώθει πως είναι άδικο να μην μπορεί να φιλήσει το εγγόνι της.

«Δεν της άρεσε αυτό που της είπα»

Σε ανάρτησή της στο κοινωνικό δίκτυο Reddit, η μητέρα λέει ότι, η απόφασή της να μην φιλάει η πεθερά το μωρό, είναι λογική. Η πεθερά της, δεν το πήρε καθόλου καλά.

«Η πεθερά μου, απογοητεύτηκε και έλεγε στους φίλους της ότι, πρώτη φορά άκουγε κάτι τέτοιο». Η μητέρα εξήγησε ότι δεν πιστεύει πως λέει κάτι περίεργο, ή καινούργιο. Η αντίδραση της πεθεράς μάλιστα, της προκαλεί ανησυχία.

Συγκεκριμένα, λέει: «Μπορεί να φταίνε οι ορμόνες αλλά πραγματικά, είμαι έξαλλη. Δεν μου αρέσει που είμαι αναγκασμένη να εξηγώ τους λόγους της απόφασής μου. Ο άνδρας μου λέει ότι ήταν δεδομένο ότι η πεθερά μου θ’ αντιδρούσε άσχημα  (η πεθερά είχε πει ότι ανυπομονεί να φιλήσει το μωρό για πρώτη φορά).

Οι αναγνώστες της ανάρτησης έσπευσαν να στηρίξουν την νέα μητέρα. Της τόνισαν ότι η ίδια αποφασίζει τους κανόνες για το παιδί της – άσχετα αν αυτοί αρέσουν στους άλλους ή όχι.

Ένας άλλος είπε: «Πόσες φορές πρέπει να το πούμε; Τα παιδιά δεν είναι κούκλες!  Δεν είναι ανάγκη να φιλήσεις το μωρό!», ενώ μια άλλη, συμφώνησε: «Όχι, δεν είσαι υπερβολική. Είναι γνωστό ότι δεν χρειάζεται ν’ αγγίζουμε ή να φιλάμε ένα μωρό. Δεν λες κάτι νέο».

ΠΗΓΗ: enikos.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ορατή στην Κύπρο η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με τους πυραύλους – Ποιος ο λόγος – Όσα ανέφερε ο ΚΕ

• Μαρία Κορινθίου για Γιάννη Αϊβάζη: «Οι ζωές μας δεν χωρίζουν λόγω αγάπης»

• Συγκλονιστικό βίντεο: 4χρονος εκλιπαρεί τον πατέρα του «μπορείς να μου δώσεις ψωμί;» λίγο πριν πεθάνει από ασιτία

• Φωτιά σε buggy - Βρισκόταν σε κίνηση σε χώρο γηπέδου Golf

• 8 εύκολοι τρόποι για να χάσουμε το λίπος από την κοιλιά

• Ετοιμαστείτε για βροχές και άνοδο τις θερμοκρασίας - Ο καιρός μέχρι το Σάββατο



ΠτΔ για κρίση στη Μ. Ανατολή: «Είμαστε σε επαφή με όλα τα γειτονικά κράτη» - «Είναι σημαντικό να δούμε τις αφίξεις που έχουμε»

ΠτΔ για κρίση στη Μ. Ανατολή: «Είμαστε σε επαφή με όλα τα γειτονικά κράτη» - «Είναι σημαντικό να δούμε τις αφίξεις που έχουμε»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προέβη σε αναφορές κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top