«Τον χτυπούσαν με μανία…λες και ήταν σακί» - Καταγγελία για επίθεση σε αλλοδαπό από ομάδα νεαρών
21.02.2025 - 21:50
«Σχεδόν να τον σκοτώσουν». Σοκαριστική η καταγγελία από αυτόπτη μάρτυρα για ξυλοδαρμό αλλοδαπού στη Λεμεσό χθες το βράδυ.
Σύμφωνα με μαρτυρία γυναίκας στον ALPHA Κύπρου, ομάδα νεαρών που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, φαίνεται να χτυπούσαν βάναυσα αλλοδαπό άτομο.
«Είδαμε ένα μπουλούκι και αντιληφθήκαμε ότι έτρεχαν κάποιο. Επουνιαρίσκαν τον, όλοι με μανία. Το παιδί έπεσε κάτω και συνέχιζαν να κλωτσούν λες και ήταν σακί».
Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ανεξαρτησίας, αμέσως μετά την επίσημη έναρξη των καρναβαλιών..
«Προσπαθήσαμε να μεν σκοτώσουν το παιδί. Προσπαθήσαμε να δώσουμε πρώτες βοήθειες του ανθρώπου. Ήταν κάτω αιμόφυρτος. Διαπίστωσα ότι δεν ήταν Κύπριος».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, σε επικοινωνία με την Αστυνομία, τους αναφέρθηκε ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη ενημέρωση για τραυματισμό προσώπου, το οποίο να σχετίζεται με το εν λόγω περιστατικό.
Όλοι εργαζόμαστε έτσι ώστε να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του την Τρίτη στο περιθώριο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.