ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν πάει δικαστήριο ο ισοβίτης δραπέτης - Παίρνει και πάλι το δρόμο για τις Κεντρικές

Δεν πάει δικαστήριο ο ισοβίτης δραπέτης - Παίρνει και πάλι το δρόμο για τις Κεντρικές

Δεν μεταφέρεται στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου ο ισοβίτης Δώρος Θεοφάνους, γνωστός ως κομμωτής, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στην παραλιακή περιοχή Αμαθούντας, στη Λεμεσό, αφού είχε δραπετεύσει την περασμένη Πέμπτη κατά τη διάρκεια νόμιμης άδειας από σπίτι οικείων του, στα Χολέτρια της Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποφασίστηκε ότι δεν χρειάζεται να γίνει διαδικασία για προσωποκράτηση, από την στιγμή που ο 42χρονος εκτίει ποινή φυλάκισης, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στις Κεντρικές Φυλακές.

«Ο 42χρονος συνελήφθη στη βάση δικαστικού εντάλματος. Σε έρευνα που του έγινε μετά τη σύλληψη του δεν εντοπίστηκε στην κατοχή του οτιδήποτε επιλήψιμο» πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε ο κ. Ανδρέου από την πρώτη στιγμή (της απόδρασης του) λειτούργησαν κέντρα χειρισμού καταστάσεων κρίσεως, τόσο στο Αρχηγείο Αστυνομίας όσο και στις Επαρχίες Πάφου και Λεμεσού υπό το συντονισμό του Αρχηγού Αστυνομίας.

Μετά την εξέλιξη με τη σύλληψη του ισοβίτη-κατάδικου, ανακοινώθηκε το βράδυ της Κυριακής η παύση του Αρχηγού και του Υπαρχηγού της Αστυνομίας Στυλιανού Παπαθεοδώρου και Δημήτρη Δημητρίου, αντίστοιχα, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να διορίζει τον Θεμιστό Αρναούτη στη θέση του Αρχηγού και τον Πανίκο Σταύρου στη θέση του Υπαρχηγού της Δύναμης.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ισραήλ: Πιο κοντά σε χερσαία εισβολή στον Λίβανο - Αγωνία για τις επόμενες κινήσεις του IDF

• Φεύγει με... βροχές ο Σεπτέμβριος - Οι περιοχές που επηρεάζονται το απόγευμα

• Παράνομα και επικίνδυνα πυροτεχνήματα: Από που καταλήγουν στη Κύπρο – Πως μπορείτε να εξασφαλίσετε άδεια για νόμιμη ρίψη

• «Δεν έμειναν ακίνητα ούτε για δείγμα στη Λεμεσό»: Αύξηση στις φετινές πωλήσεις – Η επαρχία που έχει την πρωτιά και η εικόνα για το 2025



Ο κομμωτής «κούρεψε» την ηγεσία της Αστυνομίας - Έπαυσε Αρχηγό και Υπαρχηγό, ο Πρόεδρος

Ο κομμωτής «κούρεψε» την ηγεσία της Αστυνομίας - Έπαυσε Αρχηγό και Υπαρχηγό, ο Πρόεδρος

Με μία κίνηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έπαυσε τον Αρχηγό και Υπαρχηγό της Αστυνομίας για την υπόθεση της απόδρασης του ισοβίτη Θεόδωρου Θεοφάνους, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, σε παραλιακή περιοχή της Λεμεσού, μετά από μαρτυρία πολίτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top