Ξεκίνησαν και χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο οι Ισραηλινοί - Φτιάχνουν ζώνη ασφαλείας 3 χιλιομέτρων στα βόρεια σύνορα

Ξεκίνησαν και χερσαία επιχείρηση στον Λίβανο οι Ισραηλινοί - Φτιάχνουν ζώνη ασφαλείας 3 χιλιομέτρων στα βόρεια σύνορα

Η προαναγγελθείσα από το Ισραήλ στρατιωτική επιχείρηση στον Λίβανο έχει πλέον ξεκινήσει, καθώς ειδικά κλιμάκια του IDF επιχειρούν εντός της χώρας με υποστήριξη από άρματα μαχης. Στόχος των Ισραηλινών να δημιουργήσουν ζώνη ασφαλείας 3 χιλιομέτρων σε πλάτος ως προστασία για τα βόρεια σύνορα.

Τα ισραηλινά στρατεύματα στα σύνορα με τον Λίβανο δήλωναν, πριν από ένα 24ωρο, έτοιμα για χερσαία εισβολή, με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου να τονίζει στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ότι η χώρα του «θα πολεμήσει μέχρι να πετύχει τη νίκη».

Οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας συνέχισαν να συγκεντρώνουν στρατεύματα κατά μήκος των συνόρων της χώρας με τον Λίβανο, προετοιμάζοντας μια πιθανή εισβολή, καθώς προετοιμάζονται για την απάντηση της Χεζμπολάχ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE