Ακυρώθηκαν έξι συνολικά πτήσεις σήμερα από αεροδρόμιο Λάρνακας προς Τελ Αβίβ

Ακυρώθηκαν έξι συνολικά πτήσεις σήμερα από αεροδρόμιο Λάρνακας προς Τελ Αβίβ

Έξι συνολικά πτήσεις από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς το Τελ Αβίβ, ακυρώθηκαν σήμερα λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Hermes Airport αναφέρουν ότι «συνολικά έξι πτήσεις που θα αναχωρούσαν σήμερα από το αεροδρόμιο Λάρνακας με προορισμό το αεροδρόμιο του Τέλ Αβίβ ακυρώθηκαν» λόγω της κατάστασης που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στη Μέση Ανατολή.

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ τρεις αεροπορικές εταιρείες, η Cyprus Airways, η WIZZ και η TUS Airways, ανέστειλαν για σήμερα και αύριο, το πτητικό τους πρόγραμμα για το Τελ Αβίβ.

Οι τρείς αεροπορικές εταιρείες, αναμένεται να επαναξιολογήσουν αύριο την κατάσταση που θα επικρατεί και αναλόγως θα επεκτείνουν χρονικά την αναστολή των πτήσεων τους ή θα επαναρχίσουν το πτητικό τους πρόγραμμα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE