ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εντόπισαν θαμμένη παγωνιέρα τίγκα…στα ναρκωτικά - Χειροπέδες σε 27χρονο – Φωτογραφίες

Εντόπισαν θαμμένη παγωνιέρα τίγκα…στα ναρκωτικά - Χειροπέδες σε 27χρονο – Φωτογραφίες

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 27 ετών προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη κατοχή, χρήση και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, καθώς και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12.30 χθες το μεσημέρι, μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, ανέκοψαν για έλεγχο άντρα ηλικίας 27 ετών, ο οποίος κινείτο πεζός σε περιοχή της Λεμεσού.

Σε έρευνα που έγινε, εντοπίστηκε στην κατοχή του 27χρονου, μικροποσότητα κοκαΐνης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του διαμερίσματος του, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια, σε έρευνα που έγινε σε παρακείμενο ανοικτό χώρο, όπου προηγουμένως είχε θεαθεί ο ύποπτος να σκάβει και να τοποθετεί ένα αντικείμενο, εντοπίστηκε στο χώμα, θαμμένη μία παγωνιέρα, η οποία περιείχε νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη 30 γραμμαρίων περίπου και 225 γραμμαρίων κάνναβης. Παράλληλα, εντοπίστηκε ποσότητα συμπαγούς ουσίας έκσταση βάρους 30 γραμμαρίων περίπου.

Ο 27χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δείτε φωτογραφίες:

 

 

*φωτογραφίες αρχείου

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Δικαιολογείται ο τερματισμός της επιδότησης σε ηλεκτρισμό και του μηδενικού ΦΠΑ σε προϊόντα; - «Δίκοπο μαχαίρι»

• Μονή Αββακούμ: Ενώπιον Κακουργιοδικείου οι δύο εν αργία Αρχιμανδρίτες - Απαντούν στις κατηγορίες

• Απάντηση Μητσοτάκη στον Ερντογάν: «Δεν μπορεί να υπάρξει λύση δύο κρατών» - Ομιλία στη Γενική Συνέλευση ΟΗΕ

• Μέχρι πού θα φτάσει σήμερα η θερμοκρασία – Όσα μας επιφυλάσσει ο καιρός - Δείτε αναλυτικά το «μενού»



«Θορυβημένοι» όλοι από την απόδραση: Συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με Παπαθεοδώρου ο Χαρτσιώτης – «Ξεσκονίζουν» όλη την Κύπρο για εντοπισμό του

«Θορυβημένοι» όλοι από την απόδραση: Συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη με Παπαθεοδώρου ο Χαρτσιώτης – «Ξεσκονίζουν» όλη την Κύπρο για εντοπισμό του

Ξεσκονίζουν όλη την Κύπρο οι Αρχές για τον εντοπισμό του 42χρονου ισοβίτη Δώρου Θεοφάνους, γνωστός ως «κομμωτής», ο οποίος κρατείτο στις Κεντρικές Φυλακές απέδρασε την Πέμπτη στα Χολέτρια της Πάφου κατά τη διάρκεια άδειας για να επισκεφτεί τους οικείους του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top