ΥΓΕΙΑ

Πιτυρίδα: Ο νούμερο 1 σύμμαχος των μαλλιών – Εξαφανίζει τα ορατά συμπτώματα από την πρώτη κιόλας χρήση

Πιτυρίδα: Ο νούμερο 1 σύμμαχος των μαλλιών – Εξαφανίζει τα ορατά συμπτώματα από την πρώτη κιόλας χρήση

Λευκές νιφάδες που εξαπλώνονται παντού. Κνησμός που ταλαιπωρεί. Δέρμα ερεθισμένο και μια δυσάρεστη αίσθηση ξηρότητας ή λιπαρότητας. Αν αναγνωρίζετε αυτά τα συμπτώματα, σημαίνει ότι αντιμετωπίζετε κι εσείς μία από τις πιο κοινές δερματολογικές παθήσεις του τριχωτού της κεφαλής, την πιτυρίδα.

Η πιτυρίδα αφορά στο 50% του παγκόσμιου πληθυσμού και προκαλείται από την απολέπιση του δέρματος, δημιουργώντας λευκές νιφάδες, ορατές στα μαλλιά και τα ρούχα, κυρίως στην περιοχή των ώμων. Δεν είναι μεταδοτική ή επιβλαβής, σίγουρα όμως προκαλεί μια δυσάρεστη αίσθηση και μια ακαλαίσθητη όψη, από την οποία θέλουμε να απαλλαγούμε το συντομότερο δυνατό.

Οι καιρικές συνθήκες, ιδίως το χειμώνα όταν ο αέρας είναι κρύος και ξηρός μπορεί να οδηγήσουν στην εμφάνιση ξηροδερμίας. Η παρουσία λιπαρότητας μπορεί επίσης να οδηγήσει σε πιτυρίδα. Άλλοι λόγοι μπορεί να περιλαμβάνουν ανισορροπία στο μικροβίωμα του τριχωτού της κεφαλής, διαταραχή στη δομή και τη λειτουργία του επιδερμικού φραγμού και οξειδωτικό στρες. Ορισμένοι άνθρωποι δεν αποκλείεται, επίσης, να εμφανίζουν πιτυρίδα εξαιτίας αλλεργικής αντίδρασης σε συγκεκριμένα προϊόντα ή κακών συνηθειών υγιεινής, όπως το μη τακτικό λούσιμο των μαλλιών.

Όποια κι αν είναι η αιτία, το αποτέλεσμα, όπως φανερώνουν τα διαθέσιμα στοιχεία, είναι η πιτυρίδα να έχει αναχθεί στην 5η συχνότερη αιτία για την οποία οι άνθρωποι επισκέπτονται το δερματολογικό ιατρείο.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η πιτυρίδα είναι μια διαχειρίσιμη πάθηση και αντιμετωπίζεται εύκολα με τη βοήθεια των κατάλληλων βημάτων. Δύο στους τρεις δερματολόγους συνιστούν δερμοκαλλυντικά για την αντιμετώπισή της, εστιάζοντας κυρίως στη χρήση εξειδικευμένων σαμπουάν. Αυτό το βήμα συνήθως είναι αρκετό για να ανακουφίσει από τα συμπτώματα και να εξαφανίσει τις λευκές νιφάδες.

Πώς επιλέγουμε, όμως, το ιδανικό προϊόν;

Η επιλογή «συμμάχου» είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχή καταπολέμηση της πιτυρίδας. Κι αυτή η επιλογή δε μπορεί, φυσικά, να γίνει χωρίς να λάβουμε υπόψη μας τη γνώμη των ειδικών. Η Vichy, με την οικογένεια Dercos, είναι η νούμερο 1 μάρκα που συστήνουν οι δερματολόγοι κατά της πιτυρίδας παγκοσμίως. Μέσα από τη διαρκή έρευνα και την εμπειρία ετών, καταφέρνει να δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα με εκπληκτικά αποτελέσματα, όπως το δημοφιλές και ευπώλητο Dercos Antidandruff που πλέον κυκλοφορεί και σε μορφή 2 σε 1. Προσθέστε λοιπόν το νέο Dercos Antidandruff 2 σε 1 σαμπουάν και conditioner στη φαρέτρα των «όπλων» κατά της πιτυρίδας και απαλλαγείτε άμεσα και ολοκληρωτικά από τις ενοχλητικές νιφάδες.

Τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρα: Έξι κλινικές μελέτες και τρεις μελέτες παρατήρησης σε περισσότερους από 2.600 ασθενείς συμφωνούν ότι η σειρά Dercos Antidandruff είναι 100% αποτελεσματική κατά της πιτυρίδας, πετυχαίνοντας εξάλειψη των ορατών ενδείξεων από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Μέσα από μια εύκολη ρουτίνα περιποίησης, χρησιμοποιώντας το anti-dandruff ds θα δείτε την όψη του τριχωτού της κεφαλής σας να αποκαθίσταται ήδη από τις πρώτες 4 εβδομάδες. Οι δραστικές ουσίες του anti-dandruff ds εξυγιαίνουν το μικροβίωμα του τριχωτού της κεφαλής, καταπραΰνοντας παράλληλα τα ενοχλητικά συμπτώματα του κνησμού και των ερεθισμών. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και σταθερά, αφού η εφαρμογή του Dercos Antidandruff θωρακίζει την τρίχα από την επανεμφάνιση πιτυρίδας για τουλάχιστον 6 εβδομάδες. Για περισσότερη ενυδάτωση, μπορείτε να δοκιμάσετε τη νέα συσκευασία Dercos Antidandruff 2 σε 1 σαμπουάν και conditioner μαζί, σε μια σύνθεση.

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα φροντίδας προσφέρει πάντοτε καλύτερα αποτελέσματα, γι’ αυτό οι ειδικοί συνιστούν να συνδυάζετε το σαμπουάν με το Dercos Antidandruff Serum 10, την πρώτη αγωγή για το τριχωτό με δράση ενάντια στα 10 συμπτώματα της πιτυρίδας, για την ολιστική αντιμετώπισή της.

Κανένα προϊόν, όμως, δεν είναι ολοκληρωμένο αν δεν προσφέρει και την απαραίτητη αίσθηση ευεξίας. Έτσι, το Dercos Antidandruff έχει προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα από τα συνηθισμένα αντιπιτυριδικά σαμπουάν, διασφαλίζοντας ευχάριστο άρωμα και πολύ καλή υφή. Επιπλέον, το υαλουρονικό οξύ που εμπεριέχεται χαρίζει 88% περισσότερη ενυδάτωση στο τριχωτό της κεφαλής, αφήνοντας μια ολοκληρωτικά αναζωογονημένη αίσθηση. Κι αν ανησυχείτε για το αν το προϊόν είναι κατάλληλο για τα δικά σας μαλλιά, οι ειδικοί επισημαίνουν ότι όλοι μπορούν να απολαύσουν το προνόμιο της φροντίδας των μαλλιών τους με τη σειρά Dercos Antidandruff, καθώς τα προϊόντα είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους μαλλιών.

Αρκεί, λοιπόν, μια εύκολη κίνηση φροντίδας, για να σας δώσει πίσω όχι μόνο την υγιή όψη των μαλλιών σας, αλλά και τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση!

ΠΗΓΗ: ygeiamou.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Θάνατος 69χρονου: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άνδρα που έχασε τη ζωή του καθώς κλάδευε

• Διώκεται για ανάρμοστη συμπεριφορά ο Λοϊζίδης - «Στημένη διαδικασία… Είμαστε έτοιμοι να χάσουμε»

• ΑΝΑΛΥΣΗ: Ανένδοτος για Κυπριακό ο Ερντογάν, προχωρεί με Ελληνοτουρκικά - Τα μηνύματα που έστειλε από τα ΗΕ

• Πόσα άτομα απασχολούνται στην Κυβέρνηση – Οι τομείς με αύξηση και μείωση προσωπικού

• Μαρία Αντωνά: Κοιμόταν στο σπίτι του Λιάγκα την ώρα της φωτιάς που έκαψε ολοσχερώς τον πάνω όροφο

• Οδηγούσαν κλεμμένη μοτοσικλέτα στη Λευκωσία - Προσέκρουσαν σε κιγκλίδωμα και φόρεσαν χειροπέδες



Ο πρωταγωνιστής, ο χαμένος και ο νικητής - Οι κινήσεις Αννίτας και Χριστοδουλίδη

Ο πρωταγωνιστής, ο χαμένος και ο νικητής - Οι κινήσεις Αννίτας και Χριστοδουλίδη

Αν είναι κάτι που θα πρέπει να διαπιστώσουμε στα όσα πρωτοφανή εξελίχθηκαν τις τελευταίες ημέρες με αφορμή την προειδοποίηση του βουλευτή του ΔΗΚΟ Ζαχαρία Κουλία ότι ο ίδιος θα διόριζε Γενικό Ελεγκτή, την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να ακυρώσει το ταξίδι της στη Μάλτα για να προλάβει τα όποια γεγονότα και την άρον άρον ανακοίνωση της προεδρίας της Δημοκρατίας την Τρίτη για την απόφαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη να διορίσει στη θέση του Γενικού Ελεγκτή τον Ανδρέα Παπακωνσταντίνου, είναι αυτό το οποίο δήλωσε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top