ΠΑΡΑ-THEMA

Επιμένει ο Ζ. Κουλίας: «Θα διορίσω εγώ τον Γενικό Ελεγκτή»

Επιμένει ο Ζ. Κουλίας: «Θα διορίσω εγώ τον Γενικό Ελεγκτή»

Ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Ζαχαρίας Κουλίας επανήλθε στο θέμα του διορισμού νέου Γενικού Ελεγκτή, ύστερα από την παύση του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, λέγοντας πως εάν μέχρι την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, δεν διοριστεί νέος Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας, τότε ο ίδιος θα προχωρήσει σε διορισμό.

Μιλώντας στις Τομές στα Γεγονότα του ΣΙΓΜΑ, ο κ. Κουλίας ο οποίος θα αναλάβει την ηγεσία του τόπου ως Προεδρεύων της Δημοκρατίας λόγω απουσίας της Αννίτας Δημητρίου στο εξωτερικό, ανέφερε πως το πρόσωπο που έχει κατά νου, προέρχεται από την ελεγκτική υπηρεσία.   

Το περασμένο Σάββατο ο βουλευτής του ΔΗΚΟ και Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου της βουλής μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ είχε αναφέρει πως, «έχω ενώπιόν μου επιστολή προς εμένα από την κυρία Τασούλλα  Ιερωνυμίδου. Επιθυμώ να σας πληροφορήσω ότι από τις 12:20 το απόγευμα της Τετάρτης 25 του Σεπτέμβρη μέχρι τις 7:00 το απόγευμα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου του 2024 το λειτούργημα  του Προέδρου της Δημοκρατίας θα ασκείται από εσάς. Εάν την Τετάρτη η ώρα 12:20 δεν διορίσουν Γενικό Ελεγκτή, θα το κάνω εγώ», προειδοποίησε.

Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε εάν ο κ. Κουλίας κάνει πράξη την προειδοποιηση την οποία κλήθηκε να σχολιάσει ο Αν. Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Αντωνίου, λέγοντας πως, «δεν μπορώ να υποδείξω στον κύριο Κουλία τι να κάνει, αλλά αυτά τα ζητήματα θα πρέπει να αντικρίζονται και είμαι βέβαιος ότι θα αντικριστούν, με τη δέουσα σοβαρότητα και με μέτρο. Το μέτρο το οποίο δίδαξαν οι πρόγονοί μας. Ο τόπος χρειάζεται μέτρο».  

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι χρειάζεται σοβαρότητα... ένθεν κι ένθεν.

ΕΓ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Αρκετά σοβαρή η κατάσταση της υγείας του προσώπου που τραυματίστηκε στη μετωπική σύγκρουση

• «Φωτιά» οι τιμές των ενοικίων: Οι λόγοι που κρατήθηκαν στα ύψη – Ποιο το κόστος σε κάθε επαρχία ανάλογα με τα υπνοδωμάτια

• Τι γίνεται τελικά με την ιατροφαρμακευτική κάνναβη; Από το 2019 το ζήτημα παραγωγής στην Κύπρο

• Ταυτοποιήθηκε η σορός της γυναίκας που είχε εντοπιστεί νεκρή σε παραλία στη Λεμεσό

• Σε γάμο στην Κέρκυρα ο Αντρέας Γεωργίου και η Σιμώνη Χριστοδούλου - Δείτε φωτογραφίες



Κυπριακό: Σήμερα το κρίσιμο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Σήμερα το κρίσιμο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, στη Νέα Υόρκη. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας που έφτασε στη Νέα Υόρκη τα ξημερώματα της Κυριακής, θα έχει σειρά επαφών ενώ στις 25 Σεπτεμβρίου θα προσφωνήσει την ολομέλεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top