Έψαχναν να ληστέψουν ότι βρουν δυο νεαροί από την Λεμεσό – Πήγαν να τα μπαλώσουν αλλά δεν τα κατάφερναν

Έψαχναν να ληστέψουν ότι βρουν δυο νεαροί από την Λεμεσό –  Πήγαν να τα μπαλώσουν αλλά δεν τα κατάφερναν

Προσπάθησαν να κλέψουν πρακτορείο στοιχημάτων στη Λεμεσό.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 28χρονο ότι γύρω στα μεσάνυκτα σήμερα, αντιλήφθηκε δύο πρόσωπα να προσπαθούν να κλέψουν χρήματα από κερματοδέκτη μηχανής νερού που βρίσκεται πλησίον της οικίας του στη Λεμεσό, ενώ στη συνέχεια αφού εισήλθαν σε αυτοκίνητο, εγκατέλειψαν τη σκηνή.

 Επίσης, καταγγέλθηκε από 30χρονο ιδιοκτήτη πρακτορείου στη Λεμεσό ότι, γύρω στις 3 τα ξημερώματα, ενώ βρισκόταν στο πρακτορείο του, άκουσε θόρυβο και στη συνέχεια, αντιλήφθηκε ένα πρόσωπο να προσπαθεί να κλέψει την τηλεόραση που είχε σε δωμάτιο και να την μεταφέρει έξω από το παράθυρο, ενώ μόλις τον αντιλήφθηκε, τράπηκε σε φυγή.

Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν αυτοκίνητο, που ήταν ξεκλείδωτο, με το οποίο φαίνεται να διακινούνταν τα πιο πάνω πρόσωπο και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια.

Στη συνέχεια, σχετικά με την εν λόγω υπόθεση, συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση 20χρονος και 17χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

 Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE