Στιγμές τρόμου σε πτήση της Easy Jet από Λονδίνο για Κω – Μεθυσμένος επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα εξόδου - Βίντεο

Στιγμές τρόμου σε πτήση της Easy Jet από Λονδίνο για Κω – Μεθυσμένος επιβάτης επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα εξόδου - Βίντεο

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που τράβηξε επιβάτης της πτήσης U28235 της Easy Jet από Λονδίνο προς Κω, στις 3 Σεπτεμβρίου που καταγράφει την αναστάτωση που προκλήθηκε στα 30.000 πόδια όταν συνεπιβάτης του σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε στο πλήρωμα, προσπάθησε να εισβάλει στο πιλοτήριο του αεροπλάνου και να ανοίξει την πόρτα εξόδου.

Το περιστατικό έγινε γνωστό αρχικά από τη βρετανική εφημερίδα Sun ενώ ο ιστότοπος FlightMode κατέγραψε την πορεία του Airbus που έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Μόναχο, όπου οι τοπικές Αρχές συνέλαβαν τον μεθυσμένο επιβάτη.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok έχουν καταγραφεί οι προσπάθειες του πληρώματος της πτήσης EZY8235 να περιορίσει τον μεθυσμένο επιβάτη αλλά και οι αποδοκιμασίες των υπολοίπων επιβατών. Λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε οι υπόλοιποι επιβάτες χρειάστηκε να περάσουν τη βραδιά σε ξενοδοχείο.

Αυτό είναι ένα ακόμη περιστατικό λόγω αλόγιστης κατανάλωσης αλκοόλ σε πτήση γεγονός που έρχεται να ενισχύσει το αίτημα ορισμένων αεροπορικών εταιρειών να σταματήσει η χορήγησή του εν ώρα πτήσης, ιδίως από τη Βρετανία.

H EasyJet βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ως η αεροπορική εταιρεία που πλήττεται περισσότερο από αυτή τη συμπεριφορά, με το 29 τοις εκατό των ερωτηθέντων που αντιμετώπισαν καθυστερήσεις λόγω μεθυσμένων επιβατών να αναφέρουν ότι συνέβη σε πτήση της. Η Ryanair ακολουθεί, με το 22 τοις εκατό των ερωτηθέντων να την αναφέρουν, σύμφωνα με το Devon Live.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE